Plomberingsetiketter

Plomberingsetiketter till e-handel är starkt efterfrågat idag. Vissa varor får ej öppnas eller användas om de ska återlämnas till butiken. Här fyller plomberingsetiketten en viktig funktion, plomberingen bryts vid öppnande av varan och den går ej att återförsluta utan att det syns. En varningstext kan tryckas på plomberingsetiketten som till exempel plomberad vara.

Etiketter för plombering används även till försegling av datorer, elmätarskåp, teknik, IT, förpackningar och garantiåtaganden.

Med plomberingsetiketter kan man snabbt säkerställa om varan varit öppnad, el/förvaringsskåp varit öppnade, att varor som ska skickas ut är intakta och varor som når mottagare inte är öppnade.

Plomberingsetiketter bör ligga på rulle för snabb uppmärkning av saker som bör plombers. Ofta går det att välja etiketter med eller utan tryck. Ibland går det att välja tryck själv som Plomberad, Garantin gäller ej om plombering bryts eller plomberad vara.

Har du speciella önskemål på plomberingsetiketter, bör du hitta ett företag som arbetat länge med märksystem och plomberingar till e-handel och industri.