Stöldmärkning etiketter

Ett bra tips fört att skydda datorer, mobiler, IT-föremål, m.m. är stöldmärkning med etiketter som vulkaniseras fast med lim. Ett lätt sätt att stöldmärka och förhindra stölder till en låg kostnad per föremål.

Stöldmärkning med etiketter

När du beställer stöldmärkning med etiketter får du inte bara ett bra stöldskydd utan föremålen blir även spårbara tillbaka till er. I dagens samhälle har riskerna öka rejält för att vi glömmer eller slarvar bort våra föremål som datorer, mobiler och nycklar.

Hur får jag tillbaka borttappade saker?

Finns det någon form av märkning på föremålet så öka möjligheterna att få tillbaka det borttappade föremålet väsentligt. Det kan vara företagsnamn, logo eller ett märksystem från ett säkerhetsföretag. Tänk bara på att beställa etiketter som sitter bra på det märkta föremålet.

Bra att tänka på när du beställer stöldmärkning etiketter

Först och främst, vad ska tryckas på etiketten, företagsnamn, inventarienummer, logo och organisationsnummer. Vilket antal etiketter behöver ni beställa? Tänk även på kommande inköp av IT-produkter. Ett annat bra tips får nog bli att utse någon ansvarig person som ser till att stöldmärkningen utförs och även kan beställa nya etiketter när det behövs. Etiketter som appliceras med lim kan ej plockas den utan åverkan på det märkta föremålet. Det är riktig stöldskyddsmärkning! Petsäkra etiketter som ej appliceras med lim är svårare än vanliga etiketter att plocka den, men är i den meningen inte riktig stöldmärkning.

Vad skiljer i kvalitet av etiketter?

Framför allt är den stora skillnaden klistret (adhesiv) på etiketten, hur bra etiketten sitter på den märkta ytan och hur länge den sitter kvar. Här finns det stora skillnader! Trycket kan även skilja i kvalitet, i vilken miljö sitter etiketten, är det i kontorsmiljö, utomhus, även kyla och värme kan påverka. När det gäller stöldskyddsmärkning har limmet stor betydelse. Så ett bra tips får nog bli att välja stöldmärkning etiketter med omsorg.