Beställa stöldmärkning

Har du tröttnat på stölder av företagets inventarier? Stöldmärkning anses som ett effektivt sätt att förhindra stölder av datorer, IT, verktyg, maskiner och möbler. Stöldmärkta föremål blir inte lika intressanta att stjäla då de blir svårare att avyttra för tjuven och dessutom mer riskfyllt att hantera då de går att spåra tillbaka till sin ägare.

När du beställer stöldskyddsmärkning är det några saker att tänka på. Vad vill du märka? är det datorer och IT eller verktyg och maskiner?

Stöldmärkning datorer

Vid stöldmärkning av datorer, IT och övrig teknik rekommenderas stöldskyddsbrickan med QR-kod för snabb identifiering. Den är lätt att applicera och går ej att avlägsna utan åverkan på det märkta föremålet. Den underlättar även för polisen att återlämna upphittade föremål till sin ägare.

Stöldmärkning verktyg

Till stöldmärkning av verktyg och maskiner rekommenderas en brännstämpel som ger en permanent märkning som ej går att utplåna utan kraftig åverkan på det märkta föremålet. Brännstämpeln graveras med företagets namn och ger en effektiv märkning på plast, trä, läder och gummi.

Som du ser så är det inte svårt att beställa stöldmärkning, utan det viktiga måste vara att det blir av!