Beställa nyckelbricka

Bra att du har bestämt dig för att beställa nyckelbricka. Det är en tjänst som verkligen gör skillnad. 8 av 10 borttappade nycklar återlämnas till sin ägare tack vare nyckelbrickan och polisen. En vardagstrygghet som har funnits under mycket lång tid och fungerar alldeles utmärkt. Tänk på att beställa nyckelbrickor med abonnemang som ej är bindande, vilket innebär att du kan säga upp avtalet när du vill.

Hur fungerar en nyckelbricka?

Brickan är i metall och har ett präglat ID. nummer som kopplas till er. På nyckelbrickan finns en text som uppmanar upphittaren att antingen lämna nycklarna i närmaste postlåda eller till polisen. Du betalar en årskostnad för varje nyckelbricka med abonnemang som ligger strax under 125 kronor. När du har beställt brickan och fått den levererad monterar du den lätt på din nyckelknippa.

Beställ en nyckelbricka.

Till vilka nycklar ska jag beställa en nyckelbricka?

Det är upp till dig att bestämma det, men oftast är det nycklar till hemmet, kontoret, bilen, fritidshuset, cykeln, m.m. Viktigast är att fundera på vilka nycklar som ställer till mest problem och frustration om de försvinner, eventuellt byta lås, kopiera upp nya nycklar eller ringa låssmed.