Bevakade nyckelbrickor

Bevakade nyckelbrickor är en tjänst som har funnits i Sverige sedan 1950-talet och den fungerar alldeles utmärkt. En liten nyckelbricka med ett unikt ID-nummer och en text som upplyser upphittaren att lämna nycklarna i närmaste postlåda eller till polisen sätts på nyckelknippan.

Hur fungerar bevakade nyckelbrickor?

Om oturen är framme och du tappar bort dina nycklar så kan polisen eller företaget som står för tjänsten återlämna nycklarna till dig tack vare det unika ID-numret på nyckelbrickan. Åtta av tio borttappade nycklar som har en bevakad nyckelbricka återlämnas till sin ägare.

Vad kostar en bevakad nyckelbricka?

Kostnaden är inte mycket att säga om, för tjänsten bevakade nyckelbrickor betalar du ca: 125 kronor per nyckelbricka och år. Tänk på att välja ett företag där avtalet inte är bindande utan du erbjuds en förlängning efter ett år.

Vi har nog alla förlorat nycklarna någon gång och kommer ihåg vilka problem det kan medföra. Det känns så förargligt att kopiera upp nya nycklar och kanske byta lås till hem, kontor, m. m. Så ett bra tips är beställ en nyckelbricka idag!