Varför tappa bort nycklarna?

Varför vi tappar bort nycklarna är en berättigad fråga, troligtvis beror det på slarv, glömska eller stress. Vi låser upp hemmet, kontoret, bilen och sedan lägger vi tillbaka nyckelknippan i fickan, väskan eller lägger dom på något bord i rummet och här finns det en stor risk att vi glömmer var vi la ifrån oss nyckeln. Förr i tiden såg jag ofta personer där nycklarna satt fast med en kedja som var fastsatt i någon ögla i byxorna.

Nycklar som ramlar ur fickan eller väskan

En annan vanlig orsak till att nycklar försvinner är att de ramlar ur fickan när vi tar av oss ytterkläderna på till exempel flyget, restaurangen eller hotellet. Eller glider ur väskan vid lunchmötet. Det finns en bra och billig tjänst att beställa där statistiken säjer att 8 av 10 förlorade nycklar lämnas tillbaka till sin ägare. Jag kan rekommendera Nordisk Stöldmärkning som erbjuder tjänsten Idamex nyckelbricka med abonnemang, de har varit verksamma sedan 1990.

Nyckelbricka med abonnemang

Ett bra tips

Mitt bästa tips är att du beställer en nyckelbricka med abonnemang och verkligen är rädd om dina nycklar, det är så tråkigt när de försvinner! Vi är många som gillar ett aktivt liv, springa, hoppa, besöka kaféer och vandra i skogen så med en bra nyckelsäkerhet blir vardagen så mycket enklare.