Beställa brännstämpel

Det kan finnas många anledningar till att vi vill beställa en brännstämpel. Behovet kan vara stöldskyddsmärkning av verktyg eller att vi vill bränna in snygga profilmärkningar som logotyper på trälådor, möbler eller andra inredningsdetaljer i trä, plast, läder och gummi. Kommer ni ihåg brännmärkning som gjordes på Carl Malmstens möbler förr i tiden? Det blev så snyggt.

Tips, när du ska beställa din brännstämpel

Tänk på att du bör ha ett bra original, helst digitalt. Ibland kan du få hjälp med det, brannstampel.se brukar hjälpa till med att ta fram original och ger även tips om storlek och utformning av brännstämpeln. Ett annat tips när du beställer brännstämpeln är att du funderar på det estetiska, en för stor inbränning i förhållande till föremålet du ska bränna på kan se överdrivet eller plumpt ut. Ibland är det diskreta att föredra.

Brännstämplar utan ström

Vanligast är brännstämplar för 230V men du kan även beställa en brännstämpel som värms upp över öppen eld eller med gasolbrännare. Vistas man ute i trakter där det saknas elektricitet så är dessa stämplar perfekta.

Stöldmärkning av verktyg

Ska du stöldskyddsmärka verktyg som skruvdragare, batterier och maskiner? Då måste du absolut beställa en brännstämpel med ert företagsnamn i bredd 40mm. Den inbrända märkningen går ej att utplåna utan en kraftig åverkan på verktygen vilket gör sakerna mindre intressanta att stjäla. Även upphittade verktyg går att återlämna till er.