Schabloner för märkning på metall

Ett bra tips för märkning av metallföremål är Schabloner i metall. I schablonen är företagsnamn, logo eller figur utstansat och vid märkning läggs schablonen över ytan som ska märkas och färg sprayas sedan över schablonen. Det här är ett mycket bra märksystem för stegar, verktyg, vägmaterial och liknande föremål där man önskar visa vem som äger föremålen.

Beställa schabloner

Att märka upp företagets inventarier anses som mycket viktigt idag, så kan vi förhindra att föremålen får fötter, blandas samman ute på arbetsplatser eller stjäls. Nordisk Stöldmärknings schabloner i metall är tåliga och gör sitt jobb mycket bra, de säljs under varumärket Idamex. Företaget levererar även brännstämplar för stöldmärkning av handverktyg.

Idamex schabloner

När ni tänker köpa schabloner då är det klokt att först fundera på vilka storlekar ni behöver och vilket antal. Vi har upptäckt att Idamex schabloner i stål har lång livslängd, ja i stort sett outslitliga. Sprayfärgen rekommenderar jag att du köper i närmaste färgbutik och då har du även möjlighet att välja färgnyans.

Nyttan av märkning

Vår erfarenhet visar att omärkta föremål oftare stjäls och försvinner på företaget eller ute på arbetsplatser. Med en tydlig märkning visar du vem ägaren är till föremålet. Så jag vill absolut rekommendera någon form av märkning av företagets inventarier, som stöldmärkning, schabloner och brännstämplar. Och ett bra tips är, vänta inte för länge med att beställa!