Många fördelar med att märka upp alla inventarier

Många fördelar med att märka upp alla inventarier

Visst låter det konstigt att vi ofta beställer nya datorer, mobiler och andra värdefulla inventarier och sedan struntar i att märka upp dem innan de integreras i verksamheten. Speciellt mobila föremål som lätt kan glömmas i tunnelbanan, bussen, restaurangen eller andra transportmedel.

Ett effektivt märksystem

Med petsäkra etiketter som har ett bra klister och informativt tryck kan vi se till att upphittade föremål snabbt kan återlämnas till sin ägare, effektivt och tryggt. Senast vi märkte upp alla inventarier blev vi överraskade av hur snabbt det gick att sätta ditt alla märketiketterna. Ett bra tips är att välja etiketter med ert företagsnamn, kontaktuppgifter och löpande nummer för en bra inventariekontroll. Beställ hem några rullar etiketter så är jobbet snabbt ordnat.

Stoppa tjuven

Även stöldskyddsmärkning kan vara väl värt att satsa på. Speciellt för alla stöldbegärliga prylar som bärbara datorer och mobiler vill vi verkligen starkt rekommendera att du stöldmärker dessa föremål innan tjuven håller sig framme. Stöldmärkningen går ej att avlägsna utan kraftig åverkan på det märkta föremålet. Ett bra tips är att beställa Idamex märksystem som både förhindrar stölder samt ser till att upphittade föremål snabbt kan återlämnas till dig.

Går märkningen att ta den?

Det var en vanlig fråga förr i tiden – går märkningen att ta den – vad gör vi när vi säljer gamla datorer? Den dagen ni tänker avyttra företagets inventarier som datorer, IT, teknik och verktyg så är det viktigt att köparen får ett kvitto där det framgår att sakerna är stöldmärkta. Inventarier som är märkta med petsäkra etiketter är det annorlunda, här kan du ta bort etiketten utan åverkan, även om det tar lite tid.

Tänk på att välja etiketter med bra adhesiv (klister) så de garanterat sitter fast under lång tid på det märkta föremålet, Idamex märksystem från Nordisk Stöldmärkning håller en hög och jämn kvalitet.

Avtorkningsbara etiketter

Ganska ofta efterfrågas etiketter som är avtorkningsbara med starkare rengöringsmedel och då bör du välja laminerade etiketter. Efter tryck lamineras etiketten och får därmed en tåligare yta mot till exempel rengöringsmedel. Dessa etiketter används ofta inom sjukvården.