Isstämplar

Jag var på fest nyligen och blev förvånad och glatt positiv av att isbitarna i glaset var stämplade med restaurangens logo. Vilket tufft sätt att skapa uppmärksamhet och höja trivselstämningen på festen. Jag har inte sätt något liknande tidigare. Enligt bartendern är det en stämpel som utformas med restaurangens logo och den värms upp på någon varm yta för att sedan tryckas mot isbitarna som då formas efter loggan.

Ett bra tips är att göra detta innan festen börjar och fantasin är det enda som sätter gränserna för vilket motiv isstämpeln ska utformas med. Tydligen gäller det att våga sticka ut idag och prova nya saker, isstämpeln platsar absolut under kategorin kul och uppseendeväckande prylar.

Det går att beställa isstämplar på en sajt som heter brännstämpel.se, stämpeln tillverkas i mässing med ett handtag i trä. Den värms upp på en varm yta och trycks sedan mot isen som då smälter och skapar något riktigt vackert i iskuben. Du kan välja vilket motiv du önskar, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Isstämpeln ett miljövänligt alternativ

Vi fascineras över vad som går att skapa i vatten som fryser till is. Och dessutom är det miljövänligt val.